Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Το καλάθι μου

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Επιστροφές και ανταλλαγές εντός Ελλάδας

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Πελάτες εντός Ελλάδος, έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων της παραγγελίας τους, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα παραλαβής της.

Κόστος επιστροφής και αντικατάστασης

Το κόστος της επιστροφής και αποστολής νέου προϊόντος είναι δωρεάν και αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από τη KARIDA-shoes.com.

Αλλαγή προϊόντων και επιστροφή Χρημάτων ( Αποζημίωση )

Αλλαγή χρώματος ή μεγέθους

Εάν κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν σας εξυπηρετήσει, η KARIDA-shoes.com προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 14 ήμερων και ανταλλαγής του προϊόντος με αντίστοιχο της αρεσκείας σας, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου και τα έξοδα της δεύτερης αποστολής.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα της Φόρμας Επιστροφής, όπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, είτε να μας καλέσετε στο +30 210 8084494 για να σας καθοδηγήσουμε στην διαδικασία επιστροφής.

Μόλις μας επιστραφεί η παραγγελία σας, σε καλή κατάσταση, το νέο προϊόν θα σταλεί πίσω σε εσάς (βάση διαθεσιμότητας των αποθεμάτων).

Πιστωτικό σημείωμα

Αν για οποιοδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, χωρίς να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση ενός προσωπικού πιστωτικού σημειώματος, που μπορείτε να εξαργυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε προϊόν.

Επιστροφή Χρημάτων

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας χωρίς αλλαγή προϊόντος ή έκδοση πιστωτικού σημειώματος, η KARIDA-shoes.com θα σας επιστρέψει την αξία του προϊόντος. Η καταβολή των χρημάτων ολοκληρώνεται έπειτα από την επιστροφή των προϊόντων και τον έλεγχο της καλής τους κατάστασης και ακολουθείται από επιβεβαιωτικό e-mail επιστροφής χρημάτων.

Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται μόνο κατά την διάρκεια εργάσιμων ημερών.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την ίδια μέθοδο με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά:

Χρόνοι επιστροφής σε πιστωτική κάρτα: Έως 7 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα που παραλάβατε το e-mail επιβεβαίωσης επιστροφής, ανάλογα με την εκδούσα τράπεζα της πιστωτικής κάρτας σας.

Επιστροφή χρημάτων σε PayPal: Η επιστροφή των χρημάτων θα είναι ορατή στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών από την ημέρα παραλαβής του e-mail επιβεβαίωσης επιστροφής.

Αποζημίωση Αντικαταβολής: Η KARIDA-shoes.com θα κάνει κατάθεση σε τράπεζα της επιλογής σας, σε συνεργασία με τις τράπεζες Alpha Bank και Eurobank. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία της τράπεζας σας (Ονοματεπώνυμο λογαριασμού, κωδικό SWIFT και IBAN) στη Φόρμα Επιστροφής. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται εντός πέντε (5) ημερών μετά την παραλαβή του e-mail επιβεβαίωσης επιστροφής.

 

Υπηρεσία επιστροφής

EASY RETURN

H KARIDA-shoes.com σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας, πολύ εύκολα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Απλώς καλείτε την εταιρία ταχυμεταφορών από την οποία παραλάβατε το δέμα (Speedex ) για να οργανώσετε την παραλαβή από το χώρο σας με αποστολή πίσω στη KARIDA-shoes (χωρίς έξοδα αποστολής).

Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε και στο e-mail αποδοχής της επιστροφής σας, το οποίο θα παραλάβετε μόλις το αίτημα σας επεξεργαστεί και γίνει δεκτό.

* Παρακαλούμε σημειώστε πως στο δέμα της επιστροφής θα πρέπει να συμπεριλάβετε και ένα αντίγραφο της απόδειξης αγοράς .

Επιστροφή στο κατάστημα

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας με το προϊόν προς επιστροφή και την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. Εδώ θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την επιστροφή με την βοήθεια μας και θα παραλάβετε ένα έγγραφο επιβεβαίωσης επιστροφής για την δική σας ασφάλεια.

Διαδικασία Επιστροφής

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω και εφόσον κάθε πληροφορία είναι σωστή, η διαδικασία επιστροφής θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.

1st Step : Filling the Returning Form

Θα πρέπει να ενημερώσετε εγγράφως την εξυπηρέτηση πελατών της KARIDA-shoes.com για την επιθυμία σας να επιστρέψετε ένα προϊόν, μέχρι και δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Για την ενημέρωση μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Επιστροφής ή στείλτε e-mail στο [email protected], με

τον αριθμό της παραγγελίας σας,

τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε να επιστραφούν,

το λόγο της αίτησης επιστροφής (προαιρετικά),

το είδος της αποζημίωσης που θέλετε: αλλαγή μεγέθους, επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό σημείωμα καθώς και

την μέθοδο επιστροφής που επιθυμείτε .

Για τη συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής θα χρειαστεί να έχετε κάνει είσοδο στον “Λογαριασμό σας” και να έχετε διαθέσιμο τον αριθμό της επιστρεφόμενης παραγγελίας.

Επίσης, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 210 8084494 για να σας καθοδηγήσουμε στην διαδικασία επιστροφής.

2nd Step : «Return Acceptance»

Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από το αίτημα επιστροφής σας, και εφόσον όλα τα στοιχεία έχουν συμπληρωθεί σωστά, θα λάβετε το e-mail “Αποδοχή Αιτήματος Επιστροφής” με αναλυτικές οδηγίες από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής.

3rd Step : Shipping return

H KARIDA-shoes.com σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ δύο μεθόδων επιστροφής της παραγγελίας σας πίσω σε εμάς.

 

Σημείωση:

Η δέουσα επιμέλεια των αγαθών που επιθυμείτε να επιστρέψετε είναι δική σας ευθύνη και οποιαδήποτε ζημία ή φθορά, ως τη στιγμή παράδοσής τους, επιβαρύνει εσάς. Συνιστάται ασφαλισμένη και ανιχνεύσιμη αποστολή και θα πρέπει να παρέχετε στη FratelliKarida.com ένα αντίγραφο του δελτίου αποστολής ή τον αριθμό tracking του πακέτου

Κατάσταση προϊόντων προς επιστροφή

Όλα τα παπούτσια θα πρέπει να δοκιμάζονται πάνω σε χαλί, πριν σιγουρευτείτε ως προς την διατήρησή τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν άνευ σημαδιών χρήσης και στην αρχική, άθικτη συσκευασία τους (καθώς θεωρείται μέρος του προϊόντος) και με όλες τις ετικέτες συνημμένες. Εάν η επιστροφή σας δεν πληροί τις προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν, η KARIDA-shoes.com δεν θα είναι σε θέση να εκδώσει την επιστροφή ή την ανταλλαγή και το πακέτο θα σταλεί πίσω σε σας.

Καθυστερημένες επιστροφές

Οι επιστροφές θα πρέπει να φτάσουν στη KARIDA-shoes.com εντός δεκα (10) ημερών από την ημέρα λάβατε την επιβεβαίωση “Αποδοχή Αιτήματος Επιστροφής” από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Σε περίπτωση που ένα προϊόν υπερβεί την αναμενόμενη ημερομηνία επιστροφής, η KARIDA-shoes.com διατηρεί το δικαίωμα άρνησης της επιστροφής. Καθυστερημένες αφίξεις των επιστρεφόμενων προϊόντων μπορεί να γίνουν δεκτές κατά τη διακριτική ευχέρεια της KARIDA-shoes.com, αλλά με αποζημίωση μόνο ως πιστωτικό σημείωμα.

STAY CONNECTED

Get updates by subscribing to our weekly newsletter

STAY UP-TO-DATE

FOLLOW US ON INSTAGRAM