Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Ανακάλυψε τα chunky μποτάκια που κάθε it-girl χρειάζεται φέτος τον χειμώνα

Οι τάσεις της μόδας μπορεί να αλλάζουν, αλλά ένα πράγμα μένει σταθερό: η αγάπη μας για chunky μποτάκια μόλις αρχίσουν τα κρύα και οι πρώτες βροχές!

Ankle boots, chelsea γυναικεία μποτάκια, αρβυλάκια με κορδόνια ή λάστιχο… η γκάμα είναι μεγάλη και σίγουρα κάθε γυναίκα έχει ένα ζευγάρι στην ντουλάπα της που ανυπομονεί να φορέσει μόλις η θερμοκρασία πέσει κάτω από 20 βαθμούς.

Αν αυτή τη στιγμή ψάχνεις το δικό σου αγαπημένο go-to ζευγάρι για τα πρωτοβρόχια, ένα staple που θα αναβαθμίσει κάθε outfit σου, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα chunky μποτάκια που συντάραξαν τις πασαρέλες φέτος, αλλά έχουν έρθει για να μείνουν!

Chelsea γυναικεία μποτάκια για τις βροχερές μέρες

Μπεζ chelsea γυναικεία μποτάκια

You can never go wrong με ένα κλασικό ζευγάρι chelsea boots!

Η ευκολία με την οποία φοριούνται αλλά και το γεγονός ότι συνδυάζονται ιδανικά με τζιν για το πιο comfy yet chic καθημερινό look, τα έχουν αναδείξει στο ιδανικό παπούτσι για μοναδικές street style εμφανίσεις.

Φέτος, όμως, ήρθε η ώρα για την αλλαγή! Τα δικά μας αγαπημένα chelsea μποτάκια είναι ογκώδη και με χαρακτηριστική lug sole, ιδανική για τις βροχερές μέρες, ώστε να κάνουμε κάθε βήμα με απόλυτη σιγουριά – όπως αυτά της KARIDA 1912!

Μαύρα μποτάκια δερμάτινα για την inner rock queen σου

Μαύρα μποτάκια δερμάτινα με κορδόνια

Αν ψάχνεις ένα ζευγάρι γυναικεία παπούτσια για τα καθημερινά σύνολά σου, τότε play it safe επενδύοντας σε μαύρα μποτάκια δερμάτινα, γνωστά και ως combat boots, που σίγουρα θα αποτελέσουν τη βάση πολλών look, φέτος αλλά και για πάντα.

Αν πάλι σου αρέσει να τολμάς, δοκίμασε ένα chunky ζευγάρι δερμάτινα γυναικεία μποτάκια που πηγαίνουν με παντελόνια αλλά και φορέματα και πρόσθεσε το απόλυτο twist ακόμα και στα πιο ρομαντικά outfit σου.

Η χαρακτηριστική γεωμετρική σόλα των AGL έχει βρει τη θέση της στη δική μας καρδιά!

Statement γυναικεία παπούτσια για τις εκκεντρικές σου εμφανίσεις

Μπεζ δερμάτινα chunky μποτάκια

Τα είδαμε στα runways των πιο γνωστών οίκων και δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε: τα δερμάτινα γυναικεία sneakers και τα μποτάκια φέτος δεν αγαπούν τον μινιμαλισμό!

Ανατρεπτικές τριχρωμίες, περίτεχνα τακούνια, επιβλητικές αγκράφες, μποτάκια σε στιλ κάλτσας και… οτιδήποτε πέρα από μαύρο, καφέ και μπεζ – διατήρησε κι εσύ ένα κατά τα άλλα «ήρεμο» look και εστίασε την προσοχή σου σε ένα ζευγάρι γυναικεία παπούτσια που δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο, όχι μόνο τον χειμώνα αλλά και κάθε εποχή!

Ολοκλήρωσε το look με γυναικείες δερμάτινες τσάντες και κάνε τα total-black outfit σου να ξεχωρίσουν!

Καστόρινα μποτάκια με τακούνι για το γραφείο

Μπεζ καστόρινα γυναικεία μποτάκια

Αν τα καστόρινα μποτάκια σου φαίνονται…βαρετά, think again!

Μία διαχρονική σιλουέτα μπορεί να μεταμορφωθεί με απλές προσθήκες, και να αναβαθμίσει θεαματικά ακόμα και το πιο λιτό, καθημερινό ντύσιμο, ειδικά αν συνδυαστεί με τσάντες χειρός με 90s αισθητική.

Συνδύασε ένα ζευγάρι chunky μποτάκια από καστόρι σε μπεζ απόχρωση με σακάκι και ζιβάγκο στους ίδιους τόνους και δημιούργησε το απόλυτο monochrome business attire, ιδανικό για κάθε μέρα.

Stay classy-c με chunky μποτάκια λουστρίνι passe-partout

Μποτάκια chunky με λάστιχο

Ένα ζευγάρι μποτάκια με τακούνι σε μαύρο χρώμα και κλασική σιλουέτα με στρογγυλή μύτη αξίζουν οπωσδήποτε μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου, αλλά αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο πρέπει να ξεφύγεις από τα κλασικά παπούτσια!

Επένδυσε σε μποτάκια chunky με τετράγωνη μύτη, χοντρό τακούνι ή σόλα από καουτσούκ που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σου, όποια κι αν είναι η περίσταση.

Δοκίμασε τα παπούτσια Jose Antonio Pereira και δε θα χάσεις!

Όπως καταλαβαίνεις, τα γυναικεία παπούτσια που είναι φέτος στη μόδα δεν είναι και πολύ διακριτικά!

Οι μπότες και τα μποτάκια με… ταμπεραμέντο χαρίζουν άνεση και στιλ, αλλά υπόσχονται να τραβήξουν τα βλέμματα και να μεταμορφώσουν κάθε outfit σε runway-approved statement.

Ανακάλυψε όλες τις τάσεις του φετινού χειμώνα αλλά και τις γραμμές που σου ταιριάζουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της KARIDA 1912, καθώς και στα φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα σήμερα!

Απόκτησε τα κορυφαία chunky μποτάκια
This site is registered on wpml.org as a development site.