Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

5 cult-classic γόβες που αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου!

5 cult-classic γόβες που αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου!

Άρρηκτα συνδεδεμένες με τη θηλυκότητα και τη γοητεία εδώ και δεκαετίες, οι γυναικείες γόβες σήμερα έχουν ξεφύγει από τα στεγανά του καθωσπρεπισμού: sexy ή ανατρεπτικές, κλασικές ή μοντέρνες, απλές ή extravagant – οι γόβες, πλέον, ανταποκρίνονται σε κάθε στιλ και περίσταση χωρίς περιορισμούς και φοριούνται από γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ανακάλυψε τα 5 ζευγάρια γόβες που δεν πρέπει να λείπουν από καμία shoedrobe!

1. Γόβα με μυτερή σιλουέτα, σαν της Carrie Bradshaw

Μαύρες δερμάτινες γόβες

Οι μυτερές γόβες, ειδικά οι στιλέτο, είναι απόλυτα συνυφασμένες με τη θηλυκότητα – για τον λόγο αυτό, άλλωστε, έχουν αναδειχθεί στην αγαπημένη επιλογή χιλιάδων fashionista.

Οι επιλογές εδώ είναι αμέτρητες, τόσο σε χρώματα όσο και σε ύψος τακουνιού: μπορείς να επενδύσεις σε ένα πιο κλασικό ζευγάρι με χαμηλό τακούνι για αρχή, όπως γόβες σε ταμπά ή μαύρο χρώμα ή σε μία showstopper επιλογή για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Πού να τις φορέσεις: Συνδύασε τις κλασικές καφέ ή μαύρες γόβες με ένα little black dress κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να βάλεις, και επένδυσε σε περίτεχνες γυναικείες δερμάτινες τσάντες για να ισορροπήσεις το σύνολο!

2. Γόβες με kitten heel, σαν της Audrey Hepburn

Γόβες RAS με χαμηλό τακούνι

Ίσως η πιο all-time-classic επιλογή για μια preppy εμφάνιση.

Ανήκουν στα mid heels, δηλαδή στις γόβες με χαμηλό τακούνι κάτω από 8 εκατοστά, αν και τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνούν τα 5 εκατοστά σε ύψος. Αποτελούν το ιδανικό παπούτσι αν είσαι ήδη αρκετά ψηλή ή αν τα ψηλοτάκουνα σε κουράζουν και σε δυσκολεύουν – θα είναι σα να φοράς γυναικεία sneakers.

Αν δε σου αρέσει να συμβιβάζεσαι, τα παπούτσια της RAS είναι για σένα. Οι γόβες RAS δημιουργούνται από εξαίρετα υλικά όπου η υφή, το χρώμα και η αίσθηση είναι βασικά για να προσφέρουν μια πλούσια, πολύχρωμη και μοναδική επιλογή κάθε εποχή.

Πού να τις φορέσεις: Ένα ζευγάρι γόβες με kitten heel θα σου λύσει τα χέρια, καθώς μπορείς εύκολα να κάνεις dress up ή dress down ανάλογα με την περίσταση.

3. Εκκεντρικές γόβες, σαν της Jennifer Lopez

Γκρι υφασμάτινες γυναικείες γόβες

Τετράγωνη μύτη, έντονο χρώμα ή περίεργο τακούνι; Ή μήπως όλα μαζί;

Μερικές φορές αξίζει να αφήσουμε ένα statement piece να κάνει τη διαφορά!

Επένδυσε σε ένα ζευγάρι εκκεντρικές γόβες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα όσο τίποτα, όπως οι γόβες της Karida 1912 που θα σου εξασφαλίσουν το άνετο και σταθερό περπάτημα που χρειάζεσαι. Κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα σε στρογγυλή σιλουέτα και διακοσμημένες με tassels, αποτελούν ιδανική επιλογή ακόμα και για business meetings.

Πού να τις φορέσεις: Σε ένα event ή ένα επαγγελματικό δείπνο όπου θα ανήκεις στους βασικούς συμμετέχοντες και θέλεις να εντυπωσιάσεις, χωρίς να τις επισκιάζεις με πολύ «φορτωμένες» γυναικείες τσάντες χειρός.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Ανακάλυψε τα chunky μποτάκια που κάθε it-girl χρειάζεται το 2022!

4. Γόβες με χοντρό τακούνι, σαν της Jane Birkin

Δερμάτινες γυναικείες γόβες με χοντρό τακούνι

Οι γόβες με χοντρό τακούνι αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τα καθημερινά σου outfits.

Ανήκουν στα γυναικεία παπούτσια εκείνα που μπορούν να φορεθούν με ευκολία στο γραφείο ή τη βόλτα χωρίς να σε κουράσουν, ενώ συνδυάζονται ιδανικά τόσο με φαρδιές παντελόνες όσο και με φούστες σε «άλφα» γραμμή, για ένα μοναδικό business casual look.

H πρότασή μας εδώ δεν είναι άλλη από τα J.A.P! Ανακάλυψε τα παπούτσια του Jose Antonio Pereira αποκλειστικά στην Karida 1912 και άσε τα να κυριαρχήσουν – τόσο οι γόβες όσο και τα γυναικεία μποτάκια του συγκεκριμένου σχεδιαστή με άρωμα ιταλικής φινέτσας θα κλέψουν την καρδιά σου!

Πού να τις φορέσεις: Οι βόλτες για καφέ αλλά και οι casual Fridays μόλις απέκτησαν σύμμαχο. Η δική μας αγαπημένη εκδοχή συνδυάζεται είτε με παντελόνα καμπάνα είτε με mini φόρεμα και οπάκ καλσόν, straight from the 70s!

5. Slingbacks, σαν της Eva Chen

Slingback δερμάτινες γόβες με λουράκι στον αστράγαλο

Ένα ακόμα ζευγάρι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου είναι τα iconic slingbacks.

Οι γόβες με το λουράκι αστραγάλου κολακεύουν ιδιαίτερα το γυναικείο πέλμα και μπορούν άνετα να φορεθούν και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μία άκρως διαχρονική επιλογή στην οποία αξίζει να επενδύσεις, ιδανικά αν επιλέξεις γόβες μαύρες λουστρίνι ή nude και ένα σχετικά χαμηλό τακούνι, αποτελεί και η εκλεπτυσμένη κομψότητα των Casadei.

Πού να τις φορέσεις: Οι slingback γόβες πηγαίνουν τέλεια με τζιν και σακάκι για το καθημερινό nine-to-five, ενώ μπορούν να σταθούν εξαιρετικά και σε ένα ρομαντικό ραντεβού!

Επισκέψου σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα της Karida 1912 και δες τη μεγάλη μας συλλογή σε διαχρονικές γυναικείες γόβες, αλλά και σε ανατρεπτικά σχέδια που θα σου χαρίσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για τα πιο σίγουρα βήματα σε κάθε σου στιγμή!

Shop online μοναδικές γυναικείες γόβες!
This site is registered on wpml.org as a development site.