Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Πέτυχε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και διαχρονικού με δερμάτινες μπότες!

Boot season is our favorite season!

Αν οι χαμηλές θερμοκρασίες δε σε πτοούν γιατί ξέρεις ότι έφτασε η εποχή για τις αγαπημένες σου δερμάτινες μπότες, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Συγκεντρώσαμε τις πιο versatile και ultra-desirable μπότες για να εμπνευστείς και να είσαι έτοιμη για τις επόμενες αγορές σου.

Στον αναλυτικό οδηγό μας θα βρεις trendy αλλά και timeless κομμάτια που θα εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είσαι έτοιμη;

Μπότες με τακούνι

Δερμάτινες μπότες με τακούνι

First things first – ένα άρθρο για τα πιο διαχρονικά χειμερινά παπούτσια δε θα μπορούσε παρά να ξεκινάει με μπότες με τακούνι, σωστά;

Αν και οι μπότες ιππασίας μεσουρανούσαν στα catwalks μέχρι και πριν μερικά χρόνια, σήμερα τα πράγματα έχουν ελαφρώς αλλάξει. Το τακούνι, πλέον σχετικά χαμηλό και χοντρό, έχει γίνει το σήμα-κατατεθέν των πιο γνωστών οίκων.

Μαλακό δέρμα, knee-high ύψος, στρογγυλεμένες σιλουέτες και αποχρώσεις σε nude και ταμπά φαίνεται να υπερτερούν και σχεδιαστές όπως ο Jose Antonio Pereira κερδίζουν το στοίχημα με τα φανταστικά τους σχέδια.

Επίλεξε μπότες με τακούνι και μέχρι το γόνατο για μια αισθησιακή γοητεία που μαγνητίζει και, αν θέλεις να ισορροπήσεις το κλασικό με το μοντέρνο, δοκίμασε και ένα ζευγάρι μπότες με τρουκς.

Our stylist says: O Jose Antonio Pereira θα σε εντυπωσιάσει τόσο με τις μπότες του, όσο και με τις γόβες του. Βρες τη συλλογή του αποκλειστικά στα καταστήματα και το eshop της KARIDA 1912.

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: 5 cult-classic γόβες που αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου!

Μπότες over the knee

Μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο με τακούνι

Θηλυκές και εντυπωσιακές, οι μπότες over the knee δεν είναι για τις faint of heart. Αν και είναι συνυφασμένες με after-night εμφανίσεις και mini φορέματα, πλέον επιλέγονται με μεγάλη επιτυχία και σε πιο casual, all-day-long looks.

Οι over the knee μπότες του σήμερα φοριούνται από το πρωί στο γραφείο με φορέματα και φούστες και συνδυάζονται ιδανικά με oversized πουκάμισα και sweaters για να διατηρήσεις τη διαχρονική γοητεία σου ακόμα και με ανατρεπτικούς σχεδιασμούς.

Our stylist says: Φόρεσέ τες με διακριτικά κοσμήματα και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά και συνδύασέ τες με – επίσης oversized – γυναικείες δερμάτινες τσάντες στα ίδια χρώματα για να εντυπωσιάσεις.

Chunky μπότες

Μαύρες δερμάτινες γυναικείες μπότες

Οι chunky μπότες με τη γνωστή lug σόλα από καουτσούκ έχουν έρθει για να μείνουν, μα ειδικά φέτος έχουν την τιμητική τους.

Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τις καθημερινές σου βόλτες και τα weekend getaways σου, καθώς χαρίζουν σταθερότητα σε κάθε βήμα, πάντα σε συνδυασμό με άνεση και στιλ.

Με μια tubular σιλουέτα που παραπέμπει σε γαλότσα, οι γυναικείες μπότες ASH είναι η επιτομή των chunky boots – δωσ’ τους μια ευκαιρία και θα τις λατρέψεις.

Αντίστοιχα, τα παπούτσια AGL με την εξαιρετικά μοντέρνα και γεωμετρική σόλα, σχεδιασμένη αποκλειστικά για το Ιταλικό brand, θα εντυπωσιάσουν τόσο εσένα όσο και τους γύρω σου, γι’ αυτό μην τα αφήσεις να σου ξεφύγουν.

Our stylist says: Στην ίδια λογική κυμαίνονται και οι platform μπότες. Σταθερή βάση για να μην κουράζεσαι αλλά και extra εκατοστά ύψους παντρεύονται αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα παπούτσι που θα σου «λύσει τα χέρια» στην καθημερινότητά σου.

Καστόρινες μπότες

Καφέ γυναικείες καστόρινες μπότες

These boots are made for walking.

Για τις γυναίκες με πιο κλασικές επιρροές που θέλουν ένα ζευγάρι γυναικεία παπούτσια που θα φορούν για πολλά χρόνια, οι καστόρινες μπότες αποτελούν αποκάλυψη.

Οι δικές μας αγαπημένες καστόρινες μπότες δεν είναι άλλες από τις KARIDA 1912Τα συγκεκριμένα δερμάτινα παπούτσια θα αποτελέσουν έμπνευση πολλών outfit: ένα ζευγάρι σε καφέ ή μαύρο χρώμα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

Our stylist says: Το καστόρινο δέρμα χρειάζεται φροντίδα, αλλά με την κατάλληλη περιποίηση θα ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση και θα δέσει αρμονικά με τα υπόλοιπα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, σαν ένα αγαπημένο ζευγάρι sneakers που δεν αποχωρίζεσαι όσα χρόνια και αν περάσουν.

Further ReadingΔερμάτινα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου!

 

 

Όπως βλέπεις, οι δερμάτινες μπότες είναι πραγματικά versatile και μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από το πρωί ως το βράδυ. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι που αγκαλιάζει σωστό το πόδι σου και σου χαρίζει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι και ετοιμάσου να κατακτήσεις τον κόσμο!

Ανακάλυψε τις ιδανικές δερμάτινες μπότες!
This site is registered on wpml.org as a development site.