Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

How to be iconic: Δερμάτινα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου!

Για όλες τις γυναίκες που θέλουν να διατηρούν την κομψότητά τους, επενδύοντας σε κλασικά iconic κομμάτια που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, τα δερμάτινα παπούτσια αποτελούν μονόδρομο.

Γραμμές που δεν εξαρτώνται από τις τάσεις της μόδας, ποιότητα που διαρκεί και αισθητική υψηλών προδιαγραφών που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων: τα γυναικεία παπούτσια από δέρμα είναι seasonless, ageless και timeless.

Έλα να δούμε τα staples κάθε γκαρνταρόμπας.

Γυναικεία sneakers για τις βόλτες και τις εξορμήσεις σου

Λευκά γυναικεία δερμάτινα sneakers

Αν σου αρέσει να εντυπωσιάζεις, επένδυσε σε chunky γυναικεία sneakers σε έντονα χρώματα και συνδυασμούς που μαγνητίζουν τα βλέμματα, κάνοντας dress up ακόμα και το πιο λιτό monochrome set. Αν πάλι προτιμάς τις clean-cut γραμμές, τότε ένα ζευγάρι high top sneakers σε total white ή total black θα γίνει η go-to επιλογή σου τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα.

Η πρότασή μας: Η εταιρεία VEJA αποτελεί κορυφαία επιλογή στα sneakers, με οικολογικό και βιώσιμο δέρμα αλλά και ethically sourced καουτσούκ στη σόλα τους. Συνδύασε τα VEJA sneakers σου με ένα sur-mesure αυστηρό κοστούμι, ακόμη και στο πιο απαιτητικό business meeting ή event και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Γυναικεία loafers με επιβλητικές λεπτομέρειες για τα καθημερινά office look σου

Μαύρα δερμάτινα γυναικεία loafers

Το business attire σου θέλει upgrade; Τότε τα μοκασίνια είναι η λύση που χρειάζεσαι.

Διαχρονικά με κλασικά κοψίματα ή μοντέρνα με τρακτερωτή σόλα ως φόρο τιμής στην gothic πολυτέλεια των 90s, τα γυναικεία loafers συνδυάζουν πρακτικότητα και άνεση – χαρακτηριστικά που σίγουρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Η πρότασή μας: Η δεξιοτεχνία του Ισπανικού brand Pons Quintana είναι εμφανής στα δερμάτινα γυναικεία loafers που κατασκευάζει. Με έντονες επιρροές από την ανδρική μόδα σε μαύρο χρώμα και αυστηρό κόψιμο, δε θα θέλεις να τα αποχωριστείς!

Γυναικείες μπότες για τα πιο influential winter looks της σεζόν

Οι πιο διαχρονικές γυναικείες μπότες είναι αυτές με το χοντρό τακούνι και τη φαρδιά εφαρμογή που συνδυάζονται εξαιρετικά με φορέματα και φούστες σε «άλφα» γραμμή. Για τα πιο contemporary και τολμηρά σύνολά σου μπορείς να επενδύσεις ακόμα και σε μπότες over the knee ενώ, αν θέλεις απόλυτη άνεση και σταθερό πάτημα, οι δερμάτινες μπότες με πλατφόρμα μπορούν να γίνουν το κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Η πρότασή μας: Το απαράμιλλο πνεύμα δημιουργικότητας του Πορτογάλου σχεδιαστή Jose Antonio Pereira θα σε σαγηνεύσει. Επένδυσε σε παπούτσια του Jose Antonio Pereira και ανακάλυψε πώς ένα statement piece μπορεί να αναβαθμίσει όλο το look σου.

Γυναικείες γόβες για τις φορές που θέλεις να εντυπωσιάσεις

Καφέ γυναικείες γόβες με χοντρό τακούνι

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Οι γόβες είναι ίσως τα most-wanted shoes παγκοσμίως – κανένα άλλο παπούτσι δεν μπορεί να μεταμορφώσει το γυναικείο πόδι αποπνέοντας θηλυκότητα και κομψότητα ταυτόχρονα.

Οι γόβες λουστρίνι αποτελούν μια all-time-classic επιλογή. Προτίμησε ένα ζευγάρι σε nude αποχρώσεις και κάνε την αρχή για μια timeless capsule wardrobe, σήμερα!

Η πρότασή μαςΓόβες με χοντρό τακούνι για να παραμένεις ξεκούραστη και άνετη όσο χρειαστεί. Οι γόβες RAS και το εξεζητημένο τακούνι τους είναι το απόλυτο conversation starter ενώ η έξυπνη σιλουέτα και το craftsmanship των KARIDA 1912 θα σου χαρίσουν το ανάλαφρο και σίγουρο βήμα που έχεις ανάγκη μέσα στη μέρα σου.

 

Further Readingcultclassic γόβες που αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου!

Γυναικεία μποτάκια για να υιοθετήσεις τα trends αλλά με τη δική σου αισθητική

Μαύρα δερμάτινα γυναικεία μποτάκια

Τα chunky μποτάκια αποτελούν hot piece πολλών fall-winter collections.

Οι επιλογές είναι τόσες που σίγουρα μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ τα trends, παραμένοντας όμως πάντα πιστή στο προσωπικό σου στιλ και χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στην αισθητική σου, επενδύοντας σε κομμάτια που θα παραμείνουν iconic όσα χρόνια και αν περάσουν.

Τα chelsea μποτάκια είναι ίσως η πιο safe επιλογή για τα καθημερινά σου σύνολα με τζιν και πουλόβερ – ο απόλυτος συνδυασμός comfort και fashion που έχεις ανάγκη όταν ο χρόνος σε πιέζει και θέλεις ένα όμορφο σύνολο γρήγορα και εύκολα. Τα γυναικεία παπούτσια της ASH δεν υπόσχονται τίποτα λιγότερο!

Η πρότασή μας: Ένα ζευγάρι γυναικεία μποτάκια με κορδόνια και statement τακούνι που δεν περνά απαρατήρητο πρέπει να γίνει δικό σου. Τα εντυπωσιακά combat AGL μποτάκια με τη γεωμετρική σόλα και τον επιβλητικό τους χαρακτήρα θα αναβαθμίσουν κάθε outfit σου.

Στιλ, άνεση, ποιότητα και value for money είναι λίγα μόνο από τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων υποδημάτων.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Τα chunky μποτάκια που κάθε it-girl χρειάζεται φέτος τον χειμώνα!

Όποια και αν είναι η δική σου μορφή έκφρασης, σίγουρα υπάρχει ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια εκεί έξω που θα αγαπήσεις και δε θα σταματήσεις να φοράς όσα χρόνια και αν περάσουν.

Ανακάλυψέ το!

Διάλεξε τα κορυφαία δερμάτινα παπούτσια!
This site is registered on wpml.org as a development site.