Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Επώνυμα παπούτσια γυναικεία: 4+1 premium brands που πρέπει να μάθεις

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τον κόσμο του fast fashion, αν βάζεις την ποιότητα πάνω απ’ όλα κι αν θέλεις να επενδύσεις σε διαχρονικά brands που ακολουθούν τα trends κάθε σεζόν, βάζοντας όμως τη δική τους σφραγίδα και χαρακτήρα στη μόδα, αυτό το άρθρο είναι για σένα.

Συγκεντρώσαμε 5 μοναδικά premium brands που δημιουργούν γυναικεία παπούτσια κορυφαίας αισθητικής που αξίζει να τα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Συνέχισε την ανάγνωση και ανακάλυψε ποια επώνυμα γυναικεία παπούτσια πρέπει να προσθέσεις άμεσα στη συλλογή σου!

VEJA – η ηχηρή απάντηση της μόδας στο sustainability

VEJA παπούτσια sneakers γυναικεία

Από τη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους μέχρι και σήμερα, τα παπούτσια VEJA δεν λείπουν πλέον από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα για τα καθημερινά looks χειμώνα-καλοκαίρι.

Το κλασικό λευκό sneakerσυγκεκριμένα τα Campo Chromfree Leather Sneakers με το χαρακτηριστικό «V» στο πλάι έχει γίνει staple των it girls παγκοσμίως, όχι μόνο λόγω του versatile χαρακτήρα του, αλλά και λόγω του τρόπου με τον οποίο κατασκευάζεται.

Η VEJA δημιουργήθηκε με έναν σκοπό: να αποδείξει πως μόδα και σεβασμός στο περιβάλλον μπορούν και πρέπει να συνυπάρχουν.

Το δέρμα, το καουτσούκ, το βαμβάκι και όποιο άλλο υλικό χρησιμοποιείται για την κατασκευή των παπουτσιών VEJA προέρχεται από τοπικούς παραγωγούς της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, με απόλυτη προσήλωση στην προστασία της τοπικής κοινωνίας.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Κομψό ντύσιμο με sneakers – Πώς φοριούνται τα αθλητικά σε επίσημες εμφανίσεις;

ASH – αναπάντεχοι συνδυασμοί που ξεφεύγουν από την πεπατημένη

ASH παπούτσια γυναικεία

Δεν γίνεται να μιλάμε για επώνυμα παπούτσια γυναικεία και να μην αναφέρουμε τα ASH.

Εδώ, η ιταλική επιχειρηματικότητα συναντά τη γαλλική δεξιοτεχνία και το αποτέλεσμα έρχεται να μας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Κάθε collection του Γάλλου σχεδιαστή Patrick Ithier σκοπό έχει να ξεπεράσει την προηγούμενη: chunky sneakers, τρακτερωτά loafers και γυναικεία μποτάκια που αναιρούν τους κανόνες της μόδας έρχονται να συνταράξουν τα φθινοπωρινά και χειμερινά μας outfits, κάνοντας τα υποδήματά μας βασικό συστατικό του outfit.

Σήμερα, το mix and match υφών και χρωμάτων, οι ογκώδεις σόλες και η ποιότητα αποτελούν σήμα κατατεθέν του brand και χαρακτηριστικά που μας κάνουν να τα θέλουμε όλο και περισσότερο.

Δες τα γυναικεία παπούτσια ASH στα καταστήματα KARIDA και θα καταλάβεις γιατί τα αγαπάμε τόσο!

Ancient Greek Sandals – η ελληνική δημιουργικότητα που θέλουμε να βλέπουμε

σανδάλια γυναικεία Ancient Greek Sandals

Τα Ancient Greek Sandals είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι και ακόμα περισσότερα.

Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια του brand διακρίνονται για την αισθητική τους και έχουν πλέον γίνει συνώνυμο του στιλ, ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας μας.

Σήμερα, τα Ancient Greek Sandals έχουν φανατικές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία επώνυμα γυναικεία παπούτσια με ελληνικές ρίζες.

Με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως το φτερωτό σανδάλι του Ερμή στο κούμπωμα, είναι δύσκολο να μην τα ερωτευτείς!

Pas de Rouge – artisanal φινέτσα με άρωμα Ιταλίας

PAS DE ROUGE γυναικεία παπούτσια

Η Riviera del Brenta είναι μία περιοχή στη Βενετία άρρηκτα συνδεδεμένη με το γυναικείο υπόδημα από την εποχή των Δόγηδων, τότε που οι Βενετσιάνοι υποδηματοποιοί επεδίωκαν μόνο την απόλυτη κομψότητα.

Αυτό είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς την κινητήρια δύναμη πίσω από τα υποδήματα Pas De Rouge, που αναζητούν την τελειότητα με κύριο γνώμονα την άνεση της γυναίκας σε κάθε φάση της ζωής της.

Ο συνδυασμός μοντέρνου και παραδοσιακού, εκεί όπου παντρεύονται τεχνική με εμπειρία και η δεξιοτεχνία είναι αδιαπραγμάτευτη, έχει ως αποτέλεσμα τα Pas de Rouge να αποτελούν premium παπούτσια κλασικής αισθητικής με την σφραγίδα του made-in-Italy.

 

Διάβασε και αυτό: 5 cult-classic γόβες που αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου!

AGL – δυναμική προσωπικότητα με πρωτοποριακές λεπτομέρειες

AGL παπούτσια γυναικεία

Αν και τα παπούτσια AGL «γεννήθηκαν» το 1958, ήταν η τρίτη γενιά των Giusti στο τιμόνι του brand αυτή που τα ανέδειξε.

Οι αδερφές Sara, Vera και Marianna έχουν δημιουργήσει σήμερα μια contemporary αισθητική, σχεδιασμένη από γυναίκες για γυναίκες, με την ιταλική δεξιοτεχνία να αποτελεί βασικό κορμό της.

Απαράμιλλη ποιότητα, μοναδικό στιλ και άνετη εφαρμογή έρχονται αβίαστα με κάθε AGL παπούτσι που δοκιμάζουμε.

Εκλεπτυσμένα αλλά και τολμηρά ταυτόχρονα, τα AGL ανήκουν στα γυναικεία επώνυμα παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να μάθει.

 

Αν ψάχνεις επώνυμα παπούτσια γυναικεία, στα καταστήματα KARIDA θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα brands μοναδικού χαρακτήρα που θα ανανεώσουν το στιλ σου.

Σε περιμένουμε να γνωρίσεις όλα τα premium brands που αναφέραμε και ακόμα περισσότερα!

Απόκτησε τα πιο Premium παπούτσια!
This site is registered on wpml.org as a development site.