Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Ποια παπούτσια ταιριάζουν με το all-day jean σου;

Ποια παπούτσια ταιριάζουν με το all-day jean σου;

Με γυναικεία μποτάκια και μπότες, με sneakers και γόβες, με μπαλαρίνες, loafers, πέδιλα και κάθε showstopping ή laidback footwear της γκαρνταρόμπας σου.

Σωστά κατάλαβες!

Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση «με τι παπούτσια ταιριάζουν τα τζιν».

Αν ψάχνεις ιδέες για ένα πιο elevated outfit, αυτό το άρθρο είναι για σένα καθώς θα δούμε:

  • πώς να συνδυάσεις μποτάκια με τζιν παντελόνι
  • με τι παπούτσια ταιριάζει ένα τζιν καμπάνα
  • πώς να φορέσεις τζιν με γόβες στο γραφείο και τις εξόδους σου

Fashion-forward, casual ή all-time-classic, όποιο κι αν είναι το στιλ σου, υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις το αγαπημένο σου all-day τζιν με διαφορετικά παπούτσια για να πετύχεις ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Συνδυασμός τζιν με αρβυλάκια και μποτάκια: everyday heroes to the rescue

συνδυασμός τζιν με αρβυλάκια και μποτάκια

Ένας από τους πιο στιλιστικά ασφαλείς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις, ταυτόχρονα όμως και πολλά υποσχόμενος, ο συνδυασμός τζιν με αρβυλάκια θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του «τι φοράμε σήμερα» περισσότερες φορές από όσες θα ήθελες να παραδεχτείς.

Ένα ζευγάρι αρβυλάκια με platform σόλα, κορδόνια ή faux shearling details θα πλαισιώσει ιδανικά ακόμα και το πιο απλό jean παντελόνι σου, ειδικά ένα με skinny ή regular fit.

Αν, ωστόσο, τα αρβυλάκια με τζιν δεν είναι για σένα η top επιλογή αλλά προτιμάς πιο θηλυκές γραμμές, τότε ένα ζευγάρι suede Chelsey μποτάκια, με μυτερή σιλουέτα ή block heel θα γίνουν τα αγαπημένα σου.

Δοκίμασέ τα με πιο relaxed fits και γυρισμένα ρεβέρ και συνδύασέ τα με turtleneck και oversized blazer για το απόλυτο χειμερινό office attire.

Hot tip: Perfect pairing και με γυναικεία sneakers – ό,τι πρέπει για μια casual Friday!

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρειΚομψό ντύσιμο με sneakers – Πώς φοριούνται τα αθλητικά σε επίσημες εμφανίσεις;

Μποτάκια με τζιν παντελόνι: for when you need to be a little extra

συνδυασμοί τζιν παντελόνι για τον χειμώνα

Για τις φορές που θέλεις να φορέσεις μποτάκια με τζιν παντελόνι αλλά χρειάζεσαι κάτι πιο chic ή εντυπωσιακό, υπάρχει λύση.

Κολακευτικές σιλουέτες, εξαιρετική εφαρμογή και σχέδια που επαναπροσδιορίζουν τη μόδα είναι η go-to επιλογή για χειμερινούς συνδυασμούς με τζιν παντελόνι που ξεχωρίζουν.

Τέλος, ο συγκεκριμένος συνδυασμός τζιν και μποτάκια με τακούνι είναι η επιτομή του all-day, αφού φοριέται τόσο στο γραφείο όσο και στα after-work drinks με συναδέλφους ή φίλες.

Ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια με kitten heel όπως αυτά του αγαπημένου μας Jose Antonio Pereira, ένα cowboy boot KARIDA 1912 ή ένα chunky AGL μποτάκι με εκκεντρική γεωμετρική σόλα θα αναβαθμίσουν σίγουρα το στιλ σου.

 

Διάβασε κι αυτόΕπώνυμα παπούτσια γυναικεία: 4+1 premium brands που πρέπει να μάθεις

Τζιν με γόβες: time to think outside the box

συνδυασμός jean με γόβες

Αν όταν σκέφτεσαι τζιν με γόβες το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι γόβες-στιλέτο με cropped skinny jeans, είμαστε εδώ για να σου δείξουμε έναν brave new world όπου οι κανόνες καθορίζονται από το προσωπικό σου στιλ και όχι τις τάσεις της μόδας.

Φούξια λουστρίνι Mary Janes, embellished kitten heels, δερμάτινες platforms, κλασικές μαύρες με μπαρέτα ή festive κόκκινες, υπάρχει ένα ζευγάρι γόβες εκεί έξω – ίσως πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι είχες φανταστεί – που αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου, αλλά και τα πιο καθωσπρέπει σύνολά σου.

Ακόμα αναρωτιέσαι με τι παπούτσια ταιριάζει ένα τζιν καμπάνα, boot cut ή boyfriend; Δώσε μια ευκαιρία στις πιο ιδιαίτερες γόβες σου και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Εσύ με τι παπούτσια φοράς τα all-day jeans σου;

Αν είσαι σε αναζήτηση του επόμενου all-time-favorite υποδήματος που θα έρθει να αναβαθμίσει τα καθημερινά σου τζιν, σε περιμένουμε στα καταστήματα KARIDA για να δούμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σου.

Με μια μεγάλη συλλογή από γυναικείες μπότες επώνυμες, sneakers, μποτάκια και ό,τι άλλο θέλεις, σίγουρα θα βρεις όχι μόνο αυτό που ψάχνεις, αλλά και αυτό που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν!

Βρες το τέλειο παπούτσι για να συνδυάσεις με το τζιν σου!
This site is registered on wpml.org as a development site.