Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Redefine the little black dress: Βρες τα ιδανικά παπούτσια για μαύρο φόρεμα

Redefine the little black dress: Βρες τα ιδανικά παπούτσια για μαύρο φόρεμα

Ένα μαύρο φόρεμα είναι απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Είτε dressed up είτε dressed down, το λεγόμενο little black dress, γνωστό και ως LBD για συντομία, καταφέρνει να δείχνει πάντα κομψό αρκεί να επιλέξεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για να το αναβαθμίσεις.

Φυσικά, τα παπούτσια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξή του και η ερώτηση «Τι παπούτσια να φορέσω με μαύρο φόρεμα;» δεν αργεί να εμφανιστεί.

Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες αποτελεί συνήθως την προφανή επιλογή, αλλά οι λύσεις δεν σταματούν εδώ.

Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστούμε τα πιο κατάλληλα παπούτσια που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα με το μαύρο φόρεμά της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Τι παπούτσια να φορέσω με μαύρο φόρεμα τον χειμώνα;

με τι παπούτσια να βάλω το μαύρο φόρεμα τον χειμώνα

Ξεκινάμε με την πιο κλασική και ασφαλή επιλογή: οι γυναικείες γόβες είναι πάντα μια καλή λύση από το πρωί στο γραφείο μέχρι μία βραδινή πιο ιδιαίτερη περίσταση.

Ένα ζευγάρι με kitten-style ή στιλέτο τακούνι θα χαρίσει έξτρα δόσεις κομψότητας ακόμη και στο πιο απλό μίνι LBD, ενώ οι ψηλές γόβες με leopard print ή λαμπερές παγιέτες θα μεταμορφώσουν το μαύρο σου φόρεμα σε ένα εντυπωσιακό formal look.

Οι μπότες μέχρι το γόνατο είναι ιδανικές για το πλεκτό μαύρο μίνι φόρεμα σε συνδυασμό με ένα oversized σακάκι που θα σε κρατήσει κομψή από το γραφείο μέχρι το απογευματινό φαγητό.

Ωστόσο, αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και η περίσταση το επιτρέπει, τότε τα αγαπημένα μας παπούτσια για μαύρο φόρεμα γίνονται οι μπότες πάνω από το γόνατο!

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Πέτυχε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και διαχρονικού με δερμάτινες μπότες!

Τι παπούτσια να βάλω με μαύρο φόρεμα το καλοκαίρι;

μαύρο φόρεμα μίντι συνδυασμός με μποτάκια

Την άνοιξη και το καλοκαίρι η διάθεσή μας ανανεώνεται και συνήθως ψάχνουμε τρόπους να φορέσουμε το μαύρο φόρεμα με έναν τρόπο πιο ανάλαφρο και φρέσκο.

Σε αυτή την περίπτωση, οι μπαλαρίνες και τα flat πέδιλα θα μας χαρίσουν όση άνεση χρειαζόμαστε για να κυκλοφορούμε με το little black dress μας από το πρωί ως το βράδυ και από την καθημερινότητα στην πόλη μέχρι το ΣΚ στο νησί.

Βέβαια, αν έχεις ένα μαύρο φόρεμα μίντι και αναρωτιέσαι με τι παπούτσια ταιριάζει όταν ανοίγει ο καιρός, τότε ένα ζευγάρι sneakers γυναικεία με streetstyle χαρακτήρα είναι η τέλεια λύση. Το αποτέλεσμα θα σου φέρει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ casual και chic, ενώ ή άνεση παραμένει δεδομένη.

 

Διάβασε κι αυτόΚομψό ντύσιμο με sneakers – Πώς φοριούνται τα αθλητικά σε επίσημες εμφανίσεις;

Ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, με τι παπούτσια να το συνδυάσω;

μαύρο μακρύ φόρεμα με μπότες

Το «με τι παπούτσια ταιριάζει ένα μαύρο μακρύ φόρεμα» είναι μια ερώτηση που κατά πάσα πιθανότητα σε έχει ήδη ταλαιπωρήσει.

Στην περίπτωση που ψάχνεις τα κατάλληλα παπούτσια για μακρύ μαύρο φόρεμα για ένα special event, όπως έναν γάμο, πάρτι ή δείπνο, τότε οι επιλογές ίσως είναι ελαφρώς πιο περιορισμένες αλλά σε καμία περίπτωση λίγες.

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα καθώς και οι αγαπημένες σου γόβες μπορούν να αναδείξουν στο έπακρο το little black dress που επέλεξες για την περίσταση.

Τελικά, ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για μαύρο φόρεμα;

Ακόμα αναρωτιέσαι με τι παπούτσια ταιριάζει το μαύρο φόρεμα;

Η απάντηση είναι ίσως πιο απλή απ’ όσο περίμενες: ταιριάζει με ό,τι παπούτσια θέλεις εσύ να το φορέσεις.

Το πιο σημαντικό είναι να ντυθείς ανάλογα με την περίσταση ώστε το outfit να μην είναι παράταιρο. Ακολούθησε το dress code και πρόσθεσε τη δικές σου προσωπικές πινελιές για να αναδείξεις το LBD και είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Ανακάλυψε μια τεράστια συλλογή από premium γυναικεία παπούτσια στα καταστήματα KARIDA και κάνε σήμερα δικό σου το ζευγάρι που θα αναδείξει κάθε μαύρο φόρεμα της γκαρνταρόμπας σου!

Αγόρασε τα ιδανικά παπούτσια για να συνδυάσεις με μαύρο φόρεμα!
This site is registered on wpml.org as a development site.