Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Οι μπαλαρίνες είναι το νέο shoe-obsession της σεζόν

Γυναικείες μπαλαρίνες KARIDA

Τους τελευταίους μήνες είδαμε μία σιλουέτα που μεσουρανούσε στα early 2000s να κατακλύζει catwalks, social media και καταστήματα.

Για τις γυναίκες που αγαπούν το διαχρονικό στιλ, μπορεί τα iconic viral δίχρωμα ballet pumps να μην έφυγαν ποτέ από τη μόδα – σήμερα, όμως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γυναικείες μπαλαρίνες έχουν επιστρέψει για να πρωταγωνιστήσουν στα spring outfits της σεζόν, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα.

Το μεγάλο comeback των ballet flats είναι πλέον εμφανές.

Ξεκινώντας από τις εβδομάδες μόδας με Γαλλικούς και Ιταλικούς Οίκους που ορίζουν τις τάσεις κάθε σεζόν να τις έχουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο, περνώντας στις influencers και τα ready-to-wear fashion brands με έναν εντελώς απροσδόκητο χαρακτήρα και φτάνοντας μέχρι το fast fashion, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το Υ2Κ στιλ, οι μπαλαρίνες είναι εδώ, πιο δημοφιλείς από ποτέ.

 

Ποιες μπαλαρίνες είναι hot right now;

Αν και τα κλασικά ballet flats συνεχίζουν να υπηρετούν το preppy style με απόλυτη μαεστρία, σήμερα έχει εμφανιστεί ένα πλήθος micro-trends για να αλλάξει το status quo, όπως οι μπαλαρίνες με διαφάνεια ή mesh.

Στρόγγυλες, μυτερές και τετράγωνες σιλουέτες, επιλογές εντελώς flat αλλά και με χαμηλό τακούνι, slingbacks για ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα αλλά και flatforms για μια πιο rock διάθεση, οι μπαλαρίνες που βλέπουμε φέτος επαναπροσδιορίζουν το balletcore chic.

Μυτερές μπαλαρίνες KARIDA 1912

Μυτερές μπαλαρίνες KARIDA

Η μυτερή έκδοση που κυριαρχεί φέτος μπορεί να αναδείξει κάθε outfit, σίγουρα όμως οι λεπτές αναλογίες μιας μπαλαρίνας που καταλήγει σε έντονη μύτη είναι ιδανικές για να αντισταθμίσουν τον πλουραλιστικό χαρακτήρα ενός wide-leg παντελονιού, όπως τα palazzo pants.

Ένα ζευγάρι μυτερές μπαλαρίνες σε μαύρο χρώμα θα γίνουν το απόλυτο go-to καθημερινό παπούτσι σου, συνδυάζοντας την άνεση ενός flat παπουτσιού με την αίγλη μιας μυτερής γόβας.

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: 5 cult-classic γόβες που αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου!

Slingback μπαλαρίνες J.A.P.

Slingbacks μπαλαρίνες JAP

Ό,τι πιο chic μπορείς να φορέσεις αυτή την άνοιξη: τα flat slingbacks χαρίζουν μια πιο καλοκαιρινή και ανάλαφρη διάθεση, ενώ με το ανάλογο styling μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας.

Οι μυτερές μπαλαρίνες με λουράκι του αγαπημένου μας brand J.A.P. ταιριάζουν ακόμα και σε μια ιδιαίτερη περίσταση και δεν χορταίνουμε να τις βλέπουμε σε celebrities όπως η Hailey Bieber φορεμένες με maxi slip dress.

Δίχρωμες μπαλαρίνες PONS QUINTANA

Δίχρωμες μπαλαρίνες PONS QUINTANA

Χειροποίητες και κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα σε πλέξη raffia, οι δίχρωμες μπαλαρίνες του ισπανικού brand PONS QUINTANA είναι all-time-favorites.

Κολακεύοντας το πέλμα και αναδεικνύοντας ακόμα και το πιο basic τζιν μιας μινιμαλιστικής συλλογής, θα γίνουν το accent piece της γκαρνταρόμπας σου.

Φέτος τις έχουμε λατρέψει φορεμένες με τζιν, white T-shirt και boxy oversized σακάκια, για να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε το office attire.

 

Διάβασε κι αυτό: Απόκτησε business-ready mindset με τα πιο μοντέρνα γυναικεία παπούτσια!

Metallics και ασημί μπαλαρίνες RAS

Γυναικείες μπαλαρίνες RAS

Τέλειες για να αναβαθμίσουν ένα καθημερινό outfit αλλά και άψογα συνδυασμένες με formal φορέματα, οι ασημί γυναικείες μπαλαρίνες ανήκουν στα must-haves της σεζόν.

Στις πιο edgy fashion weeks φέτος είδαμε και άλλα metallics πέρα από το ασημί, που σίγουρα μπορούν να απογειώσουν ένα tailored κοστούμι ή οποιοδήποτε άλλο classic outfit.

Οι μυτερές μπαλαρίνες μάλιστα ταιριάζουν εξαιρετικά με midi φορέματα, αφού κάνουν το πόδι να φαίνεται πιο μακρύ, σε αντίθεση με τις πιο στρογγυλεμένες σιλουέτες.

Μπαλαρίνες με τετράγωνη μύτη AGL

Μπαλαρίνες Mary Jane AGL

Στα ballet pump trends που κυριαρχούν φέτος ανήκουν σίγουρα και οι ανανεωμένες mary janes.

Οι μπαλαρίνες mary jane και το χαρακτηριστικό λουράκι σε σχήμα Τ που φέρουν στο πάνω μέρος του πέλματος είναι ο ορισμός του preppy style – τώρα όμως τις βλέπουμε πιο fashion forward από ποτέ.

Δοκίμασε μπαλαρίνες λουστρίνι, με τετράγωνη μύτη ή με λουράκια αν θέλεις κάτι διαφορετικό και μη φοβηθείς να τις συνδυάσεις και με έναν πιο αναπάντεχο τρόπο, όπως με mini skirts και καλτσάκι, όπως δίδαξε η Miu Miu – και η Gen Z.

Μπαλαρίνες πλατφόρμα

Μπαλαρίνες σε στυλ πλατφόρμας

Στιλ που δεν ήταν στο fashion bingo card μας, τα flatforms είναι το αναπάντεχο shoe obsession που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν.

Πολύ διαφορετικά απ’ ότι έως τώρα είχαμε στο μυαλό μας για τις μπαλαρίνες, έχουν δώσει ένα sporty και rock ύφος στο πιο ρομαντικό παπούτσι της συλλογής μας – και αυτός είναι και ο λόγος που τα έχουμε λατρέψει.

Μας φανταζόμαστε να τα φοράμε από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο non-stop.

Μπαλαρίνες με mesh και ροκ επιρροές ΟΑ

Φλατ μπαλαρίνες από πλέγμα

Ένα ακόμα trend που λατρέψαμε φέτος είναι και οι φλατ μπαλαρίνες από πλέγμα, που προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη, ελαφρώς σέξι εναλλακτική σε ένα κατά τα άλλα «κοριτσίστικο» παπούτσι.

Φέτος, οι μπαλαρίνες… έχουν μεγαλώσει και απευθύνονται σε ένα πολύ πιο ευρύ κοινό, που είναι διατεθειμένο να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Πέρα από το girly balletcore, οι γυναικείες μπαλαρίνες της σεζόν έρχονται με strass και embellishments, διαφάνειες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για να γίνουν το παπούτσι που θα θέλεις να φορέσεις – όχι αυτό που θα έχεις στην τσάντα σου για να φοράς όταν θέλεις να ξεκουράσεις τα πόδια σου.

Δώσε στις μπαλαρίνες την ευκαιρία που τους αξίζει και θα τις ερωτευτείς όπως κι εμείς.

Ανακάλυψε τις καλύτερες μπαλαρίνες της σεζόν
This site is registered on wpml.org as a development site.