Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Απόκτησε business-ready mindset με τα πιο μοντέρνα γυναικεία παπούτσια!

Αν την τελευταία εβδομάδα αναρωτήθηκες έστω και μία φορά «Tι φοράμε στο γραφείο σήμερα;», είσαι στο σωστό σημείο.

Μπορεί για τα ρούχα να μην έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά τα παπούτσια, είμαστε ειδικοί!

Γι’ αυτό άλλωστε συγκεντρώσαμε τα πιο μοντέρνα γυναικεία παπούτσια που μπορούν να φορεθούν με ευκολία από γυναίκες με business-ready mindset, έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο.

Διάβασε το άρθρο και ανακάλυψε 5 τύπους παπουτσιών που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο ανάλογα με το στιλ σου!

Dressing for success με γυναικείες μπότες

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε τον χειμώνα είναι, με διαφορά, οι γυναικείες μπότες.

Ειδικά οι δερμάτινες μπότες που συνδυάζουν στιλ, άνεση και ποιότητα – ένα combo που λίγα παπούτσια καταφέρνουν – αυξάνουν την αυτοπεποίθησή μας και μας δίνουν το απαραίτητο boost μέσα στη μέρα.

Think outside the box: Ένα ζευγάρι flat μπότες over the knee – not your typical 9 to 5 shoe – θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινή σου ρουτίνα!

 

Further ReadingΠέτυχε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και διαχρονικού με δερμάτινες μπότες!

Dressing for ease με γυναικεία μποτάκια

Επενδύοντας σε γυναικεία δερμάτινα μποτάκια αποκτάς έναν σύμμαχο for life.

Τις μέρες, λοιπόν, που δεν θέλεις να σκεφτείς και πολύ τι θα βάλεις, ένα ζευγάρι chunky μποτάκια θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση in a matter of minutes!

Think outside the boxChelsea μποτάκια ASH με lug σόλα σε ένα μη-κλασικό λευκό ή μπορντό χρώμα; Yes, please!

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Ανακάλυψε τα chunky μποτάκια που κάθε it-girl χρειάζεται φέτος!

Dressing for comfort με γυναικεία sneakers

Γυναικεία chunky sneakers

Για τις γυναίκες που βάζουν την άνεση πάνω απ’ όλα, τα γυναικεία sneakers φαίνεται να κερδίζουν τη μάχη. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός!

Η αισθητική σου θα παραμείνει άψογη και η περιβαλλοντική σου συνείδηση ήσυχη με ένα ζευγάρι λευκά VEJA sneakers. Ethically sourced και beautifully made, ειδικά για τις γυναίκες που αγαπούν τις λιτές γραμμές.

Think outside the boxChunky sneakers γυναικεία στο γραφείο γίνεται; Φυσικά και γίνεται, αρκεί να επιλέξεις τα super chic AGL sneakers που συνδυάζουν ιταλικό craftmanship με άκρως μοντέρνα αισθητική, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην άνεση!

Dressing for fashion με loafers γυναικεία

Καφέ loafers γυναικεία

Ίσως το πιο office-friendly παπούτσι στη λίστα μας, το μοκασίνι έχει τις δικές του φανατικές θαυμάστριες. Πλέον, όμως, τα loafers (αλλά και τα brogues) δεν είναι σε καμία περίπτωση βαρετά!

Αντιθέτως, τα μοκασίνια του σήμερα ισορροπούν με απόλυτα επιτυχία μεταξύ του high fashion και της πολυάσχολης καθημερινότητας. Αν επιλέξεις και εσύ γυναικεία loafers για τα business looks σου, σίγουρα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Think outside the box: Οι chunky σόλες στα loafers κάνουν τη διαφορά. Επίλεξε παπούτσια του Jose Antonio Pereira με horsebit λεπτομέρεια στο πάνω μέρος και συνδύασέ τα με σακάκι για extremely fashionable εμφανίσεις.

Dressing for business με γυναικείες γόβες

Όταν λέμε business, εννοούμε serious business!

Αν επιλέγεις γυναικείες γόβες για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, chapeau! Σίγουρα δεν είναι κάτι που πολλές γυναίκες μπορούν να κάνουν pull-off, αλλά το αποτέλεσμα για αυτές που το τολμούν είναι εντυπωσιακό. Οι γόβες ταιριάζουν, επίσης, ιδανικά με μεγάλες γυναικείες δερμάτινες τσάντες που σίγουρα χρειάζεσαι για τα έγγραφα των επαγγελματικών meetings.

Σε περίπτωση που προτιμάς πιο χαμηλό τακούνι, οι γόβες RAS, με kitten heels που συνδυάζουν fun και fashion, είναι ό,τι πρέπει.

Think outside the box: Σκέψου slingback γόβες συνδυασμένες με φαρδύ τζιν παντελόνι και oversized σακάκι – pas mal, eh?

Extra Readingcultclassic γόβες που αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου!

 

Όσο laid back ή αυστηρό και αν είναι το δικό σου business style, τα πιο μοντέρνα γυναικεία παπούτσια για το γραφείο – or not – σε περιμένουν στα καταστήματα KARIDA 1912!

Βρες τα ιδανικά παπούτσια για το γραφείο!
This site is registered on wpml.org as a development site.