Καλάθι αγορών
Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8084 494
Δωρεάν Αποστολές, Αντικαταβολή και Επιστροφές εντός Ελλάδος

Stay cool, stay fresh: Δες πώς να φορέσεις τα sneakers σου όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει!

Η άνοιξη είναι πλέον εδώ και, όπως κάθε χρόνο, αυτό σημαίνει ένα πράγμα: ξεκινάει ο εσωτερικός διάλογος για το ποια γυναικεία παπούτσια είναι κατάλληλα για την εποχή!

«Είναι αρκετά ζεστός ο καιρός για να φορέσω πέδιλα;»

«Μήπως τα μαύρα μποτάκια φαίνονται πολύ χειμερινά;»

«Πώς να φορέσω τα sneakers αυτή την περίοδο;»

Η άνοιξη και το φθινόπωρο θεωρούνται, στιλιστικά, «δύσκολες» εποχές, γιατί οι εναλλαγές της θερμοκρασίας και του καιρού πολλές φορές μας εμποδίζουν να δημιουργήσουμε τα outfits που είχαμε φανταστεί.

Τα γυναικεία sneakers, όμως, παραμένουν πιστός σύμμαχος κάθε γυναίκας, κάθε εποχή!

Έλα να δούμε πώς να συνδυάσεις τα πιο seasonless shoes για να δημιουργήσεις τα πιο inspirational looks!

Total-white with a pop οf color με τα κατάλληλα AGL sneakers

Λευκά γυναικεία sneakers του οίκου AGL

Αγαπάμε τα εκλεπτυσμένα, διαχρονικά, clean total-white looks. Έτσι, αν το χειμώνα τα total-black σύνολα με μπότες over the knee ή hightop sneakers ήταν ή go-to-everywhere επιλογή σου, τότε εύκολα θα υιοθετήσεις και την αντίστοιχη ανοιξιάτικη τάση!

Ένα λευκό cropped παντελόνι, υφασμάτινο ή flare τζιν, σε συνδυασμό με λευκό oversized T-shirt ή λευκό ριχτό πλεκτό, θα σε βάλει στο απόλυτο spring mood.

Αντί, όμως, να το φορέσεις με κλασικές λευκές κάλτσες κάνε την ανατροπή και επίλεξε τις νέες neon LOGOMANIA κάλτσες CHIARA FERRAGNI!

Κλασικές lace-up σιλουέτες ή chunky sneakers, όπως τα iconic ADDICT sneakers της ASH, με λεπτομέρειες διαφάνειας ή mesh θα κάνουν το look σου πολύ πιο φρέσκο και νεανικό.

Η KARIDA 1912 προτείνει: Τα AGL sneakers είναι στην κορυφή της λίστας μας ως το απόλυτο ανοιξιάτικο παπούτσι! Όταν ένα ζευγάρι sneakers μπορεί να φορεθεί ακόμη και το βράδυ με πιο formal φορέματα ή λινά σύνολα, τότε σίγουρα αξίζει μια θέση στη συλλογή σου!

 

Further ReadingΠέτυχε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και διαχρονικού με δερμάτινες μπότες!

Midi skirts for an alternative office look με οικολογικά VEJA sneakers

Γυναικεία sneakers του οίκου VEJA

Αν αγαπάς τη midi φούστα σου αλλά ψάχνεις έναν τρόπο να την κάνεις λιγότερο «καθωσπρέπει» και περισσότερο «δροσερή» για το γραφείο και τις βόλτες στο κέντρο της πόλης, υπάρχει τρόπος.

Άσε τις – άκρως θηλυκές – γυναικείες γόβες στην άκρη και πρόσθεσε ένα ζευγάρι ultra-fashion sneakers στο mix!

Όσο πιο old school, τόσο το καλύτερο, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις ένα εντυπωσιακό street style που θα ζήλευε κάθε it-girl. Ταίριαξέ τα με τις σωστές γυναικείες δερμάτινες τσάντες και θα δεις όλα σου τα outfits να μεταμορφώνονται.

H KARIDA 1912 προτείνει: Τα VEJA sneakers έχουν αυτόν ακριβώς τον αέρα. Πρόκειται για παπούτσια με στιλ που θα αλλάξουν εντελώς το αυστηρό ύφος μιας midi φούστας – ξέχνα για λίγο τα loafers και τα γυναικεία δερμάτινα μποτάκια που δεν αποχωρίστηκες όλο το χειμώνα και υποδέξου την άνοιξη ανανεωμένη! Τα VEJA είναι τα ιδανικά παπούτσια για γραφείο!

Short dresses for the girl in you με flatform αθλητικά με logo-detailing και laser cuts

Γυναικεία chunky sneakers

Το λευκό, το μπεζ, το ιβουάρ και όλες οι παρόμοιες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους την άνοιξη.

Για τις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάζουν διακριτικά, η λύση είναι στις λεπτομέρειες – σκέψου τι θα έκανες τον χειμώνα με τα chunky μποτάκια σου!

Επένδυσε, λοιπόν, σε show-stoppers: διάλεξε σχέδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους ακόμα κι αν το χρώμα είναι – θεωρητικά – πιο αδιάφορο.

Η KARIDA 1912 προτείνει: Τα LIU JO και ASH sneakers φαίνεται να κερδίζουν κι εδώ τις εντυπώσεις με τα μοναδικά features τους και γίνονται η top επιλογή στα ανοιξιάτικα παπούτσια.

Δες και αυτό: Ανακάλυψε τα chunky μποτάκια που κάθε it-girl χρειάζεται φέτος!

 

Μόλις ο καιρός το επιτρέψει, συνδύασέ τα με mini φορέματα τόσο σε πιο ριχτή γραμμή όσο και στενά, και ετοιμάσου για μοναδικές βόλτες με ένα τζιν jacket ριγμένο στους ώμους!

Όπως βλέπεις, δικαιωματικά τα γυναικεία sneakers θεωρούνται seasonless!

Επισκέψου σήμερα τα καταστήματα της KARIDA 1912 και ανακάλυψε το versatile, laid-back και summer-friendly design που θα μεταμορφώσει τα looks των επόμενων μηνών!

Shop online τα ιδανικά sneakers!
This site is registered on wpml.org as a development site.